اولین فاکتور مهم در انتخاب کلمه کلیدی:
انتخاب کلمه کلیدی هدفمند
منظور از هدفمند بودن این است که کاربری که کلمه کلیدی مورد نظر را جستجو کرده است دقیقا به دنبال خرید محصول یا خدماتی است که شما ارائه میکنید و در واقع مشتری هدف شما محسوب میشود.
به عنوان مثال کلمه کلیدی مناسب برای یک فروشگاه اینترنتی میتواند اسم محصولاتی که دارد یا گروه های محصولاتش باشد.
یکی از اشتباهات رایج در این زمینه این است که صاحبان کسب و کار بر اساس ذهنیت خود کلمات کلیدی را انتخاب میکنند در حالیکه انتخاب کلمه کلیدی باید با توجه به ذهنیت مخاطب هدف صورت گیرد.
یک سئوکار حرفه ای همواره از خود میپرسد: کاربر چگونه فکر میکند؟ چه رفتارهایی دارد و نیازهای او چیست…
دومین فاکتور مهم در زمینه انتخاب کلمه کلیدی مناسب برای گوگل:
تعداد جستجو در انتخاب کلمات کلیدی :
هر چه تعداد جستجوی یک کلمه در گوگل بیشتر باشد، میتواند مخاطب بیشتری را به سمت سایت شما هدایت کند. در نظر داشته باشید که این موضوع در طول فاکتور اول قراردارد و به تنهایی ارزشی ندارد.
به عنوان مثال همانطور که در مطلب قبل گفتیم برای یک سایت فروش محصولات دیجیتال, کلمات کلیدی مناسب میتوانند به تعداد محصولات فروشگاه و حتی بیشتر باشند. حال اگر این سایت در کلمه دانلود آهنگ رتبه مناسبی در گوگل داشته باشد میتواند ترافیک زیادی ایجاد کند اما چون این ترافیک هدفمند نیست نه تنها هیچ ارزشی ایجاد نمیکند بلکه هزینه پهنای باند را نیز به همراه خواهد داشت.
سومین فاکتور مهم در زمینه انتخاب کلمه کلیدی مناسب برای گوگل: تعداد رقبا
تعداد رقبا در انتخاب کلمات کلیدی:
هر چه تعداد رقبای یک کلمه در گوگل بیشتر باشد, کسب نتیجه مناسب در آن کلمه کلیدی سخت تر خواهد بود.
برای پیدا کردن تعداد رقبای کلمه کلیدی کافیست که آن عبارت را در گوگل جستجو کنید و تعداد صفحات نتیجه را مشاهده کنید.
دقت کنید که عدد فوق تعداد صفحاتی است که عبارت مورد نظر (یا در برخی موارد معادل انگلیسی آن) در آنها وجود دارد و تعداد سایتهای مرتبط نیست.
چهارمین فاکتور مهم در انتخاب کلمه کلیدی: قدرت رقبا
قدرت رقبا در انتخاب کلمات کلیدی سایت :
نکته مهم دیگری که در انتخاب کلمه کلیدی باید مد نظر قرار گیرد قدرت رقباست. در بسیاری از مواقع ممکن است در یک کلمه کلیدی خاص تعداد رقبا کم باشد اما قدرت انها زیاد باشد و این موضوع کسب نتیجه مناسب را دشوار میکند.
بر خلاف تعداد رقبا, معیار دقیقی برای اندازه گیری قدرت رقبا وجود ندارد اما به طور کلی میتوان پارامترهای زیر را مد نظر قرار داد:
– پیج رنک و پیج اتوریتی: هر چه بیشتر باشد رقیب قدرتمندتری پیش رو دارید.
– تعداد صفحات : هر چه بیشتر, قوی تر.
– قدمت : هرچه قدیمی تر قدرتمندتر.
– موضوع کاری : منظور از موضوع کاری این است که اگر شما به ازا جستجوی عبارت دوچرخه در گوگل سایتی را مشاهده کردید که موضوع آن ارتباطی به دوچرخه ندارد متوجه میشوید که قدرت رقبا در این زمینه کم است.
جهت مشاوره سئو و بهینه سازی سایت خود با ما در تماس باشید.